Medsyn Ögonklinik AB

Vi erbjuder

Vi erbjuder kompletta ögonmottagningar i Stockholm och har avtal med landstinget. Läs mer om våra tjänster nedan.


Allmän ögonmottagning

Medsyn har en allmän ögonmottagning och till oss kan du komma för att undersöka dina ögon. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting som ögonmottagning. På våra kliniker genomförs alla undersökningar av erfarna ögonspecialister som har koll på allt som har med ögat att göra. Vi tar vanlig patientavgift samt frikort och till oss kan du komma utan remiss.


Gråstarrsoperationer

Grå starr (även kallat katarakt) innebär att ögats lins blivit grumlig och gradvis försämrar synförmågan då linsen blir allt mer ogenomskinlig. Vi genomför gråstarrsoperation och ingreppet tar bara 15 minuter och du får gå hem redan samma dag. Hos oss slipper du långa väntetider.


RLE/Linsbytesoperationer

RLE (Refractive Lens Exchange), eller linsbyte, är en operationsmetod som korrigerar olika typer av synfel. Din egna lins byts ut till en plastlins som är anpassad efter just ditt öga med högsta optiska kvalité. Perfekt för dig som har tröttnat på förlägga glasögonen eller strulet med linser. Bli en gång för alla av med glasögonen, läsglasögonen eller både och.


Plastikkirurgi (endast ansiktet)

Medsyn erbjuder plastikkirurgi kring ögonen som bland annat utförs på de övre eller de undre ögonlocken utefter dina specifika behov och förutsättningar.