Medsyn Ögonklinik AB
cropped-eye-766166.jpg

Hem

Ögonkliniker i Järfälla, Södertälje

& Upplands väsby

Välkommen till Medsyn Ögonklinik.
Vi har bedrivit ögonsjukvård sedan 2006.

Medsyn Ögonklinik har varit verksamma sedan 2006 och vi är auktoriserade att bedriva ögonsjukvård inom Vårdval Stockholm. Hos oss får du hjälp av dedikerade specialistläkare, sjuksköterskor, optiker och ortoptister inom ögonsjukvård i Stockholm med omnejd.

Sammantaget tar vi emot över 32.000 patienter varje år, varav 2000 är gråstarroperationer (2017). Vi kan även erbjuda privatfinansierad ögonlockskirurgi, samt operation med speciallinser, för den som vill slippa använda glasögon (RLE).

Vänd dig till oss för att få genomföra ögonplastikkirurgi eller synkorrigerande operation och återfå en nästintill perfekt syn. Utan glasögon och utan linser.

Co-payment – en möjlighet för dig som behöver göra en gråstarrsoperation

För dig som behöver göra en gråstarrsoperation så finns möjligheten att välja en uppgraderad lins som gör att du kan korrigera din astigmatism eller närsynthet/översynthet.

Du betalar enbart mellanskillnaden av en standardlins (som landstinget står för) och en avsevärt mer avancerad lins. Detta kallas co-payment och är en attraktiv lösning som gör att du mer eller mindre blir helt glasögonfri.

alla_loggor.png

Lentis-linsen

De senaste dagarna har det varit en hel del diskussioner i media angående en lins som används vid RLE operationer. Linsen heter lentis och har opererats in på ett stort antal patienter i Sverige under åren 2011-2017. Det som hänt är linsen efter några år blivit grumlig och därmed har synen försämrats.

Vi vill på det här sättet informera om att Medsyn INTE har använt en enda lentis-lins på någon av våra kliniker.


 
 

VÅRA Kliniker

Besök Tumba
Samaritvägen 12,
147 41 Tumba

Besök Södertälje
Köpmangatan 3, 2tr
151 71 Södertälje

Besök Upplands Väsby
Löwenströmska sjukhuset
194 89 Upplands Väsby

Kontaktuppgifter

Telefon: 08 – 123 442 90
E-post: info@medsyn.se

 

Våra behandlingsområden


Allmän ögonmottagning

Medsyn har en allmän ögonmottagning som arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting. Hos oss undersöks du av erfarna ögonspecialister som har koll på allt som rör ögat.

Läs mer


Gråstarrsoperationer

Grå starr orsakas av att linsen grumlats och detta kan bara behandlas med operation. Ingreppet tar bara 15 minuter och du går hem redan samma dag. Hos oss slipper du långa väntetider.

Läs mer


RLE/Linsbytesoperationer

RLE (Refractive Lens Exchange), eller linsbyte, är en operationsmetod som korrigerar olika synfel. Bli en gång för alla av med glasögonen, läsglasögonen eller både och.

Läs mer


Plastikkirurgi (endast ansiktet)

Vi erbjuder plastikkirurgi kring ögonen utefter dina behov och förutsättningar som exempelvis operation på de övre eller de undre ögonlocken.


Läs mer